Koettavaa ympäri vuoden

Teijon ruukin alueelta löytyy monipuolista nähtävää ja koettavaa koko perheelle ympäri vuoden. Teijon Masuunilla järjestetään vaihtuvien taidenäyttelyiden lisäksi vuosittain useita yleisölle avoimia tapahtumia, mm. kevään käsityöläismarkkinat sekä joulumarkkinat.

Lisäksi Teijon Alueen Kyläyhdistys järjestää perinteiset Teijon Juhannusjuhlat Teijon satamarannassa sekä Teijon Wanhanajan Markkinat Teijon Masuunin ympäristössä.

Tapahtumat 2021

POIKKEAVIA JÄRJESTELYJÄ TAPAHTUMISSA

Koronavirusepidemiatilanteeseen liittyen ja maamme hallituksen ohjeistuksen sekä kokoontumisrajoitusten mukaisesti Teijon Masuunin kevään 2021 Pääsiäistori on peruutettu ja Ruukki Kukkii -käsityöläismarkkinat on siirretty toukokuulta kesäkuulle.

Muiden tulevien tapahtumien osalta seuraamme tilannetta jatkuvasti ja tarkennamme tapahtumatietoja tarvittaessa.

Teijon Masuunin galleriassa ja kahvilan näyttelytiloissa vaihtuvia taidenäyttelyitä ympäri vuoden. Vapaa pääsy. Tutustu myös kauden näyttelykalenteriin.

Teijon Masuuni järjestää tänä vuonna seuraavat tapahtumat:

Pääsiäistori LA 3.4. 2021
Ruukki kukkii -käsityöläismarkkinat wanhanajan henkeen LA 12.6.2021
Sadonkorjuutori
(osana valtakunnallista Osta tilalta!-päivää) LA 11.9.2021
Käsityöläisten Joulumarkkinat LA-SU 27.-28.11.2021


Tapahtumat järjestetään, jos vallitseva pandemiatilanne ja viranomaissuositukset sen mahdollistavat.

Myyjähaku on avoinna kaikkiin tapahtumiin. Tiedustelut ja ilmoittautumiset s-postilla osoitteeseen markkinat@teijonmasuuni.fi

Teijon Masuunin käsityöläisten Joulumarkkinat järjestetään jo 10. kerran. Tänä vuonna valitsemme myyjät tapahtumaan hakemusten perusteella. Osa myyntipaikoista on varattu jo viime vuoden tapahtumassa.

Kaikki tapahtumamme ovat ulkotapahtumia. Joulumarkkinoilla on käytettävissä rajoitetusti myös lämpimiä sisäpaikkoja, jos vallitseva tilanne sallii.

Ilmoitathan nimesi, yrityksen nimen, s-postiosoitteen sekä puhelinnumeron ja myytävät tuotteet lyhyen kuvauksen kanssa. Liitä mukaan myös kuva/kuvia myytävistä tuotteista. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Teijon Alueen Kyläyhdistyksen tapahtumia Teijon ruukilla 2021 – lisätietoja www.teijo.fi