Työ- ja toimitilat yhteisöllisissä puitteissa

Perustava ajatus Masuunilla on ollut alusta lukien tarjota toimitiloja kädentaitajille vetovoimaisissa puitteissa, keskellä vanhan ruukkialueen idylliä. Itsenäiset pienyrittäjät ovat meillä osa yhteisöä, joka täällä kokonaisuutena luo taiteen ja kädentaitojen keskuksen.

Mikäli toimitilat Teijon ruukilla kiinnostavat, vuokrattavaksi vapaina olevia tilavaihtoehtoja niin Masuunilta kuin ympäröivissä historiallisissa rakennuksissa löytyy Teijon Yrityspuiston sivuilta.


Teijon Masuuni

Taiteen ja kädentaitojen keskus vanhan ruukkikylän sydämessä, vuonna 1686 perustetulla ruukin masuunilla, historiallisessa merellisessä miljöössä aivan Teijon Kartanon ja Teijon kirkon vieressä Teijon kansallispuiston kupeessa.

Galleria, kahvila, taide- ja käsityöputiikki. Vaihtuvia taidenäyttelyitä ja tapahtumia, joihin on yleisöllä vapaa pääsy. Käsityöläisten työhuoneita ja puoteja. Vuokrattavia toimitiloja eri alojen yrittäjille. Tiloja kokouksiin ja juhliin. Hostel-tyyppistä mutkatonta majoitusta viereisessä Masuunin Majatalossa.
Avoinna ympäri vuoden. Myös ryhmät tervetuloa!

Puh. 0404 822 224
myynti@teijonmasuuni.fi
www.teijonmasuuni.fi


Helmivene

Helmivene on 2007 perustettu alpakkatuotteiden erikoisliike, jonka tunnelmallinen myymälä löytyy Teijon Masuunin Linnankellarista. Tuotevalikoiman kulmakivenä on erittäin hieno luonnonkuitu, babyalpakka, josta ammattitaidolla valmistetut tuotteet, langat, asusteet ja vaatteet ovat vertaansa vailla. Jylhien Andien kulta on ihmisen ja luonnonolojen yhteistyön upea tulos jo jopa 5000 vuoden takaa.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät lisäksi käsityönä sidottuja kirjoja, erilaisia paikallisia luonnonyrttituotteita, luonnonkivistä valmistettuja kirjatukia, sorsan pesimäkoreja sekä köysi- ja keramiikkatuotteita vaihtuvin valikoimin. Suoritamme lisäksi sidoskorjausta Masuunin työhuoneellamme.

Puh. 040 558 1760
virpi.gronroos@helmivene.fi
www.helmivene.fi


PellavaAkka – Vehkomäki Paula Design

PellavaAkka Vehkomäki Paula Design – pää pilvissä juuret maassa
PellavaAkka Paula Vehkomäen korkealaatuiset pellava- ja neulosasut suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Suomessa, PellavaAkan omassa ompelimossa Tampereella. Ikiaikainen pellava taipuu niin juhlapuvuksi kuin käyttövaatteeksi – ja maatuu maaksi.

Teijon Masuunin pohjakerroksen “mekkokellarista” löydät PellavaAkan värikkäät ja persoonalliset neulos- ja pellava-asut erottuville, elämäniloisille naisille. Myös tilauksesta asut juhlaan ja arkeen, muotojen mukaan! Uutuustuote, puuvillaneulos Pauliina sopii vartalolle kuin vartalolle.

Tervetuloa ostoksille – yksin, kaksin tai ryhmän kanssa, palvelemme ilolla!

Puh. 050 3051466
paula.vehkomaki@vehkomaki.fi
www.vehkomaki.fi