9.9. – 26.11.2023

Satu Pasio ja Sari Reiman

Obscura

“Kolmen vuoden mittainen projekti autioituneessa talossa on muotoutunut näyttelykokonaisuudeksi, jonka teoksissa yhdistämme valokuvataidetta ja sanataiteellisia tekstejä. Tuomme esille kuvallisia kertomuksia, joiden äärelle olemme pysähtyneet ja joiden kohtaaminen on tuottanut vuoropuhelua niin tilan, toistemme kuin oman itsenkin kanssa.

Näyttely houkuttelee myös katsojaa pysähtymään ja osallistumaan yhteiseen vuoropuheluun. Kuvat ja sanat yhdessä ovat meille tapa katsella maailmaa ja tutkia omaa itseä kaiken keskellä. Sari on kulttuurihyvinvoinnin YAMK-opiskelija, sanataideohjaaja ja valokuvaterapian kouluttaja. Satu on ohjaustoiminnan artenomi AMK, sanataideohjaaja sekä kirjoittamisen opiskelija.

Lämpimästi tervetuloa taloon!”

Näyttelyä ovat tukeneet Salon kaupungin kulttuuripalvelut ja Finnfoto ry. Avajaiset LA 9.9. klo 13 alkaen.

“Näyttelyn yhteydessä järjestestämme yleisölle avoimen työpajan 7.10. sekä suljetun työpajan 11.11. Työpajoissa pysähdytään pohtimaan, mikä on merkityksellistä itselle juuri nyt. Miten minun taloni rakentuu? Pohdintoja tehdään näkyvään muotoon kuvin ja pienin kirjoitusharjoituksin. Lisätietoa työpajoista tulee myöhemmin.”