Teijon Masuunin perinteiset kaksipäiväiset käsityöläisten Joulumarkkinat järjestetään nyt jo 10. kerran marraskuun viimeisenä viikonloppuna Teijon idyllisessä ruukkikylässä Salossa.

Tänäkin vuonna markkinoilla on myynnissä yli 80 kädentaitajan töitä Masuunin lämpimissä sisätiloissa sekä tunnelmallisella sisäpihalla; laadukkaita käsityötuotteita, taidetta, lähiruokaa, leivonnaisia, joulukoristeita, kransseja, ym.

Teijon Masuunin taidenäyttelyt, kahvila sekä kaikki puodit ja myymälät ovat markkinoiden aikana avoinna. Markkinaviikonloppuna avautuvat Teijon Masuunin talvikauden näyttelyt: Salon Taiteilijaseura (galleria), Annimari Taivalsaari (aula/kahvila), Seppo Alanissi (studio). Kaikkiin näyttelyihin on vapaa pääsy.

Ensimmäisen markkinapäivän päätteeksi päästään myös tuttuun tapaan laulamaan kauneimpia joululauluja Teijon kirkossa la 27.11. klo 17.

Markkina-alue on väljä sekä hyvin yhtenäinen ja kompakti, ja ympärillä on erittäin runsaasti pysäköintitilaa aivan tapahtuma-alueen kyljessä. Markkinoille pääsee Turun seudulta kätevästi myös Launokorven bussikyydillä.

Lämpimästi tervetuloa vanhan ruukin jouluiseen tunnelmaan!

Tapahtuman järjestää Teijon Masuuni. Salon kaupunki tukee tapahtumaa.

Tiedustelut ja paikkavaraukset: markkinat@teijonmasuuni.fi

Seuraamme vallitsevia viranomaisohjeistuksia tapahtuman järjestelyissä. Muutoksista tapahtuman järjestelyissä tai tapahtuman mahdollisesta peruutuksesta tiedotetaan Teijon Masuunin fb- ja www-sivuilla, tapahtumasivulla sekä myyjille sähköpostitse. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Listätietoja tapahtumasivulla Facebookissa: Masuunin Joulumarkkinat 2021.

HUOMIOIKAA KORONAPASSI

Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on 19.11.2021 antamallaan päätöksellä kieltänyt yli 50 hengen tapahtumien järjestämisen sisätiloissa, paitsi jos järjestäjä ottaa koronapassin käyttöön. Tämän vuoksi pyydämme varautumaan esittämään koronpassin, eli EU:n koronatodistuksen joko mobiililaitteen näytöltä tai paperitulosteena kulkiessanne markkina-alueen sisätiloihin.