5.9.-22.11.2020

Hely Seeskari

Aula ja kahvila

“Tällä näyttelyllä pyrin viemään meidät hetkellisesti maadoittavan luonnon energioihin. Värit ja luonnon materiaalit puhuttelevat keskenään maalauksissani omaa kieltänsä, jolloin voimme antaa tilaa luonnon voimille. Täten luova energia vapautuu kahleistaan antaen voimaa tälle hetkelle niin mielen kuin tietoisuudenkin tasoille. 

Luonto on kanssani luomassa jokahetkistä tunnelmaa, rauhaa ja hyvää oloa taiteeseeni. Luonto on ollut minulle hyvä opettaja maalaamiseen näyttämällä oman kauneutensa, luovuutensa, herkkyytensä ja rakkautensa. Tämä vie minut sille taajuudelle ja energiatasolle, mihin pyrin teoksillani. 

Aktiivisesti olen maalannut 15 vuotta, mutta kuitenkin lähes koko ikäni alaa harrastaen. Pääsääntöisesti teen akryylitöitä vapaalla tekniikalla. Kokeilen myös eri materiaaleja teoksiini yhdistäen puuta, oksia, kiviä ja rautalankaa. Luonnosta saan vapauden luoda omanlaista taidettani, joka rauhoittaa niin mielen kuin taiteen syvyydenkin. Aiheet tauluihin voivatkin täten ailahdella, kuin luonnon oma rytmi vuoden aikojen mukaisesti. 

Töitäni on ollut esillä useissa eri tiloissa ja näyttelyissä, jonka lisäksi taulujani on nähtävillä Boutique Hely -liikkeessäni Järvenpäässä.”

Taiteilija Hely Seeskari, vuoden 2018 KuumArt “Vuoden taiteilija”.