Teijon Masuunin perinteiset käsityöläisten Joulumarkkinat järjestetään jo yhdeksännen kerran marraskuun viimeisenä viikonloppuna, LA-SU 28.-29.11.2020 klo 11-16 Teijon idyllisessä ruukkikylässä Salossa. Lämpimissä sisätiloissa ja tunnelmallisella sisäpihalla myynnissä laadukkaita käsityötuotteita, taidetta, leivonnaisia, joulukoristeita, kransseja, ym. Teijon Masuunin kahvila, taidenäyttelyt sekä kaikki puodit ja myymälät avoinna: taide- ja käsityöputiikki, Helmivene, PellavaAkan mekkomyymälä. Lämpimästi tervetuloa vanhan ruukin jouluiseen tunnelmaan!

Joulumarkkinoiden järjestelyt etenevät tässä vaiheessa normaalisti, mutta seuraamme tiiviisti pandemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisohjeistuksia ja toimimme sen mukaan. Huomioimme tapahtuman järjestelyissä pandemian asettamat hygienia- ja turvallisuusvaatimukset ja olemme jo tässä vaiheessa päätyneet rajoittamaan myyntipaikkojen määrän noin puoleen viimevuotisesta. Viime vuonna markkinoilla oli mukana ennätykselliset yli 80 kädentaitajaa, tänä vuonna mukaan mahtuu enintään 50 kädentaitajaa, joista noin puolet sisätiloissa. Myyntipaikkojen välissä on turvavälit ja yleisön määrää sisätiloissa rajoitetaan. Pyrimme lisäämään ulkomyyntipaikkoja ja levittämään tapahtuma-aluetta laajemmalle. Tapahtuma pyritään pitämään pienimuotoisena. Riippuen vallitsevasta tilanteesta ja viranomaisohjeistuksista, olemme varautuneet myös järjestämään markkinat ainostaan ulkotapahtumana tai tarvittaessa perumaan kokonaan.

Kaikki sisäpaikat on tässä vaiheessa varattu, mutta varasijoille voi ilmoittautua peruutusten varalta. Ulkopaikkoja on vielä hyvin tarjolla. Tapahtuman paikkamaksut ovat samat kuin viime vuonna: myyntipaikka 50€/2 pv omalla pöydällä (sis. ALV 24%). Myyntipaikan leveys 150cm lämpimässä sisätilassa. Pöytä talon puolesta 15€, pöytiä rajoitetusti. Ulkopaikat max. 3x3m omalla pöydällä/teltalla 40€/2pv (sis. ALV 24%).

Käsityömyyjiltä edellytämme, että tuotteet ovat laadukasta kotimaista käsityötä. Myös pienelintarviketuottajat sekä leivonnaisten myyjät ovat tervetulleita tapahtumaan. Tänä vuonna markkinoilla ei järjestetä sisätiloissa ohjelmaa (esim. lasten pajoja). Muu oheisohjelma katsotaan tilanteen mukaan. Myyntiaika la ja su klo 11-16. Tiedustelut ja myyntipaikkahakemukset: markkinat@teijonmasuuni.fi

Tapahtuman mahdollisesta peruutuksesta tiedotetaan Teijon Masuunin www-sivuilla ja Facebookissa sekä myyjille henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Salon kaupunki tukee tapahtumaa.