Teijon Masuunin perinteiset käsityöläisten Joulumarkkinat järjestetään jo yhdeksännen kerran marraskuun viimeisenä viikonloppuna Teijon idyllisessä ruukkikylässä Salossa. Myynnissä laadukkaita käsityötuotteita, lähiruokaa, leivonnaisia, joulukoristeita, kransseja, ym.

Tänä vuonna markkinat pidetään poikkeuksellisesti ainoastaan ulkotapahtumana eikä oheisohjelmaa järjestetä. Markkina-alue levittäytyy aikaisempaa laajemmalle alueelle Teijon satamarannan ja vanhan Palokunnanmäen suuntaan. Tapahtumassa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksia hygieniakäytännöistä ja turvaetäisyyksistä.

Pyydämme myös kaikkia tapahtumaan osallistuvia kiinnittämään erityistä huomiota riittäviin turvaväleihin ja hyvään käsihygieniaan. Käsihuuhdetta on saatavilla tapahtuma-alueella kaikissa myyntipisteissä sekä Masuunin puodeissa, kahvilassa ja näyttelytiloissa. Suosittelemme kaikille tapahtumaan osallistuville kasvomaskin käyttöä. Tulethan vain terveenä tapahtumaan!

Teijon Masuunin kahvila, taidenäyttelyt sekä kaikki puodit ja myymälät ovat markkinoiden aikana avoinna: taide- ja käsityöputiikki, Helmivene, PellavaAkan mekkomyymälä. Viereinen Ravintola Teijon Arkki palvelee markkinavieraita koko tapahtuman ajan.

Lämpimästi tervetuloa vanhan ruukin jouluiseen tunnelmaan!

Seuraamme vallitsevia viranomaisohjeistuksia tapahtuman järjestelyissä. Muutoksista tapahtuman järjestelyissä tai tapahtuman mahdollisesta peruutuksesta tiedotetaan Teijon Masuunin facebook- ja www-sivuilla, tapahtumasivulla sekä myyjille sähköpostitse.

Salon kaupunki tukee tapahtumaa.

Tiedustelut ja myyntipaikkahakemukset: markkinat@teijonmasuuni.fi