Teijon Masuunin perinteiset kaksipäiväiset käsityöläisten Joulumarkkinat järjestetään nyt jo 11. kerran marraskuun viimeisenä viikonloppuna Teijon idyllisessä ruukkikylässä Salossa.

Tänäkin vuonna markkinoilla on myynnissä yli 80 kädentaitajan töitä Masuunin lämpimissä sisätiloissa sekä tunnelmallisella sisäpihalla; laadukkaita käsityötuotteita, taidetta, lähiruokaa, leivonnaisia, joulukoristeita, kransseja, ym.

Teijon Masuunin taidenäyttelyt, kahvila sekä kaikki puodit ja myymälät ovat markkinoiden aikana avoinna. Kahvila on jouluisia herkkuja ja tunnelmaa täynnä ja palvelee koko markkinoiden ajan la-su klo 11-16(/17). Kahvin/teen/kaakaon/glögin ohella tarjolla on runsas valikoima tuoreita itseleivottuja joululeivonnaisia ja talon suosikkiherkkuja, mm. joulupullaa, joulutorttuja, korvapuusteja, piparkakkuja ja muita pikkuleipiä, hedelmä- ja maustekakkuja, paljon erilaisia kakkuja, sekä suolaisia piirakoita ja pasteijoita, ym, ym. Myös erikoiskahveja. Kaikkea saa myös mukaan.

Teijon Alueen Kyläyhdistyksen perinteinen puuropaja löytyy tapahtumasta tänäkin vuonna tutulta paikalta sisäpihalta. Myynnissä mm. herkullista joulupuuroa, grillimakkaraa ja kuumaa glögiä.

Yläkerran näyttelytiloissa on esillä neljä taidenäyttelyä, joihin on yleisöllä vapaa pääsy. Kaikki näyttelytyöt ovat myös myynnissä.
Galleriassa Marja Haapakangas ja Sanna-Mari Prittinen: Corazon – Ydinpuu;
aulassa ja kahvilassa Paula Pitkänen: Under the same sky;
Studiossa Ulla-Maija Kallinen: Paratiisin jälkeen;
Camerassa Annaleena Liljeström: Rakkaudella, Polle

Taiteilijat Marja Haapakangas ja Sanna-Mari Prittinen (galleria) sekä Paula Pitkänen (aula/kahvila) paikalla taiteilijatapaamisen merkeissä viimeisenä näyttelypäivänä sunnuntaina 27.11. klo 15-16.

Teijon kivikirkko on avoinna molempina joulumarkkinapäivinä klo 11-16. Ensimmäisen markkinapäivän päätteeksi päästään myös tuttuun tapaan laulamaan kauneimpia joululauluja Teijon kirkossa la 26.11. klo 16.

Parin poikkeusvuoden jälkeen Joulumarkkinoilla on jälleen myös poni paikalla lasten iloksi molempina päivinä. Luvassa lauantaina 26.11. talutusratsastusta Sintti-ponilla klo 12-14 sekä sunnuntaina 27.11. poniajelua Freijan kyydissä klo 12-14. Huom. Säävaraus!

Markkina-alue on väljä sekä hyvin yhtenäinen ja kompakti, ja ympärillä on erittäin runsaasti pysäköintitilaa aivan tapahtuma-alueen kyljessä.

Lämpimästi tervetuloa vanhan ruukin jouluiseen tunnelmaan!

Tapahtuman järjestää Teijon Masuuni. Salon kaupunki tukee tapahtumaa.

Tapahtuman facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/616458466463146

Pidätämme oikeuden muutoksiin.