Teijon Masuunin perinteiset kaksipäiväiset käsityöläisten Joulumarkkinat järjestetään nyt jo 12. kerran joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna Teijon idyllisessä ruukkikylässä Salossa.

Tänäkin vuonna markkinoilla on myynnissä n. 70 kädentaitajan töitä Masuunin lämpimissä sisätiloissa sekä tunnelmallisella sisäpihalla; laadukkaita käsityötuotteita, taidetta, lähiruokaa, leivonnaisia, joulukoristeita, kransseja, ym.

Teijon Masuunin taidenäyttelyt, kahvila sekä kaikki puodit ja myymälät ovat markkinoiden aikana avoinna. Kahvila on jouluisia herkkuja ja tunnelmaa täynnä ja palvelee koko markkinoiden ajan la-su klo 11-16. Kahvin/teen/kaakaon/glögin ohella tarjolla on runsas valikoima tuoreita itseleivottuja joululeivonnaisia ja talon suosikkiherkkuja, mm. joulupullaa, joulutorttuja, korvapuusteja, piparkakkuja ja muita pikkuleipiä, hedelmä- ja maustekakkuja, paljon erilaisia kakkuja, sekä suolaisia piirakoita ja pasteijoita, ym, ym. Myös erikoiskahveja. Kaikkea saa myös mukaan.

Yläkerran näyttelytiloissa on esillä neljä taidenäyttelyä, joihin on yleisöllä vapaa pääsy. Kaikki näyttelytyöt ovat myös myynnissä.

Galleriassa Tiina Herttua: Theseuksen laiva ja muita maalauksia
Aulassa ja kahvilassa: Terttu Schroderus-Gustafsson: MielenMaisemia – MaisemaKuvia – maalauksia
Studiossa: Reija Palo-oja: Fragmentti
Camerassa: Tytti Muurinen: Olemassa olemisesta

Tapahtuman muu ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Markkina-alue on väljä sekä hyvin yhtenäinen ja kompakti, ja ympärillä on erittäin runsaasti pysäköintitilaa aivan tapahtuma-alueen kyljessä.

Lämpimästi tervetuloa vanhan ruukin jouluiseen tunnelmaan!

Tapahtuman järjestää Teijon Masuuni. Salon kaupunki tukee tapahtumaa.

Tapahtuman facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/1116266182457155

Tiedustelut ja myyntipaikkahakemukset: markkinat@teijonmasuuni.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.