23.9.2017-28.1.2018

ITSENSÄ VARJOSSA

Laura Pulli
Gugge Wasenius
Leenakaisa Pulli


"Itsensä Varjossa on selviytymistarina, itsensä voittamisesta ja itsensä hyväksymisestä. Se kertoo ympäristön asettamista paineista, pään sisään pyrkivistä rajoitteista, omien ja muiden luomista odotuksista, todellisista tai kuvitteellisista. Kauneus ei ole katoavaista, se vain muuttaa muotoaan."

9.8.-31.12.2017

HETKIÄ RUUKKIKYLILTÄ
Tommi Loimovuori


Masuunin aulan ja jazzkahvilan puolella vuoden loppuun saakka Tommi Loimovuoren valokuvia Teijon ruukkikyliltä. Hän on pitkän linjan kuvaaja, kaksi ja puoli vuotta sitten Mathildedaliin muuttanut ja niin monen muun tavoin Teijon kylien maisemiin ihastunut.

"Olen kuvannut samoja kohteita paljon useana vuonna, eri vuodenaikoina ja eri valossa. Ruukkikylien ympäristö, yksityiskohdat ja monimuotoinen luonto näyttäytyvät aina inspiroivina kuvauskohteina."

Masuunin tiloissa on ympäri vuoden esillä vaihtuvia taidenäyttelyitä, joihin on vapaa pääsy. Galleria, kahvila sekä taide- ja käsityöputiikki ovat avoinna kesän sesonkikaudella päivittäin, muina aikoina viikonloppuisin.

Taiteilijahaku 2018

Haku vuoden 2018 näyttelyajoista on käynnissä. Viimeinen hakemusten jättöajankohta on 31.12.2017. Katso lisätietoja ja lataa hakuesite.