4.3. – 28.5.2023

Sirkku Salo

Camera

Teijon Masuunin Camerassa on kevätkauden esillä Sirkku Salon abstrakteja maalauksia näyttelyssä Runsauden pula-aika.
“Maalausten aiheina on useimmiten se toinen todellisuus, mikä saattaa näkyä, kun kurkistaa asioihin pintaa syvemmälle, tai kun keskittyy pieneen yksityiskohtaan ympäröivässä maailmassa.”

Sirkku Salo asuu Kiskossa ja Turussa. Salo maalaa sekatekniikalla ja käyttää mm. akryylejä, tusseja, hiiltä, alkoholimusteita, akryylimusteita, vesivärejä ja guassia.”Maalaaminen on minulle henki ja elämä. Maalaan enimmäkseen intuitiivisesti, enkä useinkaan etukäteen suunnittelee töitäni, vaan hion ja muokkaan niitä sitten pitkin matkaa. Toisinaan visio on etukäteen valmiina päässä tarkkoine yksityiskohtineen. En suhtaudu maalaamiseen ja töihini kovin vakavamielisesti, ja opiskelen koko ajan uusia tekniikoita.

Runsauden pula-aika -näyttelyn työt ovat värikkäitä ja – no, runsaita. Ympärillämme on somen, uutisten, kuluttamisen, tavaroiden, tapahtumien ja jatkuvan muutoksen runsaus. Välillä tuntuu, että kaiken hulinan keskellä kokonaisuus sumenee ja unohdamme nauttia pienistä jutuista. Ne pienet jutut ovat minusta juuri niitä parhaita.”

Instagram: @sisalo.art www.instagram.com/sisalo.art